RUOHOLAHDEN PYSÄKÖINTI OY

Y-TUNNUS 

Ruoholahden Pysäköinti Oy on merkitty kaupparekisteriin 26.6.1991 ja sen Y-tunnus on 0861107-6. 

TOIMIALA 

Helsingin kaupungissa, Ruoholahden kaupungin-osan alueella: – hallita pysäköintilaitostiloja ja – tontteja tai – alueita – harjoittaa pysäköintitoimintaa, – omistaa ja hallita sekä ylläpitää alueella olevia osakkaidensa yhteistiloja – tarvittaessa hoitaa kiinteistöjen hoitoon, isännöintiin ja asukaspalveluun liittyviä tehtäviä.

 PYSÄKÖINTIPAIKAT  

PYSÄKÖINTIHALLIT: Yhtiön omistuksessa on neljä pysäköintilaitosta, joissa on halliautopaikkoja yhteensä 340 kpl. Lisäksi yhtiöllä on hallinnassaan pysäköintilaitospaikkoja 90 kpl asemakaavamääräysten mukaisesti Ruohoparkki Oy:n omistamassa pysäköintilaitoksessa.

ULKOPYSÄKÖINTIPAIKAT: Ruohonlahdessa yhtiöllä on halussaan 25 kpl erillistä pysäköintialuetta, joissa on sähkötolpallisia autopaikkoja yhteensä noin 783 kpl. 

KERHOTILAT JA PALLOILUHALLI 

Yhtiön halussa on osakkaiden yhteistiloina kolme erillistä kerhohuonetta Selkämerenkatu 10:ssä ja Kellosaarenkatu 3:n pysäköintilaitoksen yhteydessä oleva palloiluhalli saunatiloineen. Palloiluhallin tilat on vuokrattu Sulka-Sport Oy:lle pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. 

TONTIT 

Kaikki pysäköintilaitostilat ja – alueet sijaitsevat vuokratonteilla, jotka on vuokrattu Helsingin kaupungilta pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla. 

OSAKKAAT 

Ruoholahden Pysäköinti Oy:n osakkaina ovat Ruoholahden alueella sijaitsevat asunto-osakeyhtiöt ja kiinteistöyhtiöt. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti yhtiö noudattaa omakustannusperiaatetta toiminnassaan osakkaisiinsa nähden. Yhtiö ei peri osakkailtaan ja näiden osakkeenomistajilta palveluksistaan suurempia maksuja kuin, mitä on tarpeen yhtiön tarkoituksenmukaisen toiminnan toteuttamista varten.

fiSuomi