RUOHOLAHDEN PYSÄKÖINTI OY

Y-TUNNUS

Ruoholahden Pysäköinti Oy on merkitty kaupparekisteriin 26.6.1991 ja sen Y-tunnus on 0861107-6.

TOIMIALA

Helsingin kaupungissa, Ruoholahden kaupungin-osan alueella:

– hallita pysäköintilaitostiloja ja – tontteja tai – alueita

– harjoittaa pysäköintitoimintaa,

– omistaa ja hallita sekä ylläpitää alueella olevia osakkaidensa yhteistiloja

– tarvittaessa hoitaa kiinteistöjen hoitoon, isännöintiin ja asukaspalveluun

liittyviä tehtäviä.

PYSÄKÖINTIPAIKAT

PYSÄKÖINTIHALLIT:

Yhtiön omistuksessa on neljä pysäköintilaitosta, joissa on halliautopaikkoja yhteensä 340 kpl. Lisäksi yhtiöllä on hallinnassaan pysäköintilaitospaikkoja 90 kpl asemakaavamääräysten mukaisesti Ruohoparkki Oy:n omistamassa pysäköintilaitoksessa.

ULKOPYSÄKÖINTIPAIKAT:

Ruohonlahdessa yhtiöllä on halussaan 25 kpl erillistä pysäköintialuetta, joissa on sähkötolpallisia autopaikkoja yhteensä noin 783 kpl.

KERHOTILAT JA PALLOILUHALLI

Yhtiön halussa on osakkaiden yhteistiloina kolme erillistä kerhohuonetta Selkämerenkatu 10:ssä ja Kellosaarenkatu 3:n pysäköintilaitoksen yhteydessä oleva palloiluhalli saunatiloineen. Palloiluhallin tilat on vuokrattu Sulka-Sport Oy:lle pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

TONTIT

Kaikki pysäköintilaitostilat ja – alueet sijaitsevat vuokratonteilla, jotka on vuokrattu Helsingin kaupungilta pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla.

OSAKKAAT

Ruoholahden Pysäköinti Oy:n osakkaina ovat Ruoholahden alueella sijaitsevat asunto-osakeyhtiöt ja kiinteistöyhtiöt. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti yhtiö noudattaa omakustannusperiaatetta toiminnassaan osakkaisiinsa nähden. Yhtiö ei peri osakkailtaan ja näiden osakkeenomistajilta palveluksistaan suurempia maksuja kuin, mitä on tarpeen yhtiön tarkoituksenmukaisen toiminnan toteuttamista varten.