SOPIMUSEHDOT

1.Ruoholahden Pysäköinti Oy vuokraa pysäköintipaikkoja ainoastaan alueen asukkaille, yrityksille ja yhteisöille. Pysyvän kotiosoitteesi täytyy olla 00180 Helsinki—alueella, Ruoholahden alueella.  Ruoholahden Pysäköinti Oy vuokraa autopaikkoja ainoastaan osakasyhtiöiden asukkaille/osakkaille sekä yrityksille joilla toiminta sijoittuu alueelle.Jätkäsaaressa asukaspysäköintiä voi tiedustella Rokki-parkista  http://www.jatkasaarenpysakointi.fi

2.Lyhin pysäköintipaikan vuokrausaika on 3kk.

3.Samalla taloudella tai yhteisöllä voi olla yhtiöltä vuokrattuna korkeintaan kaksi paikkaa samanaikaisesti. Tämän määrän ylittävät paikat voidaan irtisanoa yksipuolisesti.

4.Jättäessäsi hakemuksen voit ilmoittautua hakijaksi korkeintaan kahdelle eri pysäköintialueelle. Hakemus on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan, ja asiakkaan tulee uusia se asiakaspalveluumme vuosittain. Hakemuksesi tallennetaan jonotusjärjestelmäämme, ja sinuun otetaan yhteyttä kun hakemaltasi alueelta vapautuu pysäköintipaikka, ja jonotuspaikkasi oikeuttaa saamaan autopaikan.

5.Vuokravakuus (2 kuukauden vuokra) maksetaan yhtiön tilille ennen sopimuksen alkua. Vuokravakuuskuittia vastaan vuokralainen saa autopaikan hallintaan liittyvät avaimet, kaukosäätimet ja pysäköintitunnukset.

6.Vuokralainen ei ilman vuokranantajan kirjallista lupaa saa siirtää tässä pysäköintipaikkaa toiselle henkilölle.

7. Matkailuauto on ajoneuvolain 3 luvun tarkoittama erikoisajoneuvo (22§), eikä mainitun lain 2 luvusta ilmenevän ajoneuvojen perusluokituksen mukainen auto (10§).Vuokrattua paikkaa saa käyttää ainoastaan auton pysäköintiin. Pysäköitävän ajoneuvon on mahduttava autopaikalle sillä tavoin, että viereisten paikkojen käyttö pysäköintiin ei kohtuuttomasti vaikeudu. Autopaikalle kulloinkin pysäköidyn ajoneuvon on siten mahduttava parkkiruutuun, eikä se voi ulottua aivan paikan rajoille saakka.

fiSuomi